Not known Factual Statements About διακοπες κυπαρισσια

Wiki Article

Επίλεξε ημερομηνίες για να δεις τιμές και διαθεσιμότητα

Η αγορά της άνω πόλης της Κυπαρισσίας Στην Κυπαρισσία εκτός από τις κατοικίες, υπάρχει κεντρική αγορά, καθώς και διάφορα εμπορικά καταστήματα, φαρμακεία, φούρνοι, παραδοσιακά καφενεία γύρω από την κεντρική πλατεία της και άλλους κεντρικούς δρόμους. Επίσης, καφέ, εστιατόρια, μπαρ, ταβέρνες, σούπερ-μάρκετ, βενζινάδικα, βουλκανιζατέρ κ.

You can find an unfamiliar relationship situation between Cloudflare as well as the origin Website server. Therefore, the Web content can't be exhibited.

Είναι ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού, όπως και στην παγωνιά του χειμώνα.

Η Κυπαρισσία είναι αγροτικό και εμπορικό κέντρο της Μεσσηνίας. Η πόλη είναι χωρισμένη στην παλαιά Ανω Πόλη, η οποία έχει κηρυχθεί παραδοσιακός διατηρητέος οικισμός, και στη Νέα (ή Κάτω) Πόλη, μία πρόσφατα χτισμένη περιοχή, που φθάνει μέχρι την ακτή.

Από τη μία ο ήλιος, η θάλασσα, οι πολύχρωμες ομπρέλες, τα πιτσιρίκια με τα κουβαδάκια στην άμμο και από την άλλη ένα πρόσωπο σαφώς πιο σεμνό, πιο συγκροτημένο, λιγότερο επιτηδευμένο θα το ανακαλύψετε στις απόμερες ακτές, στα βαθύσκιωτα φαράγγια, στα άγνωστα ορεινά χωριά.

Ψηλά ψηλά, εκεί που τελειώνει η Άνω Πόλη ξεκινούν τα τείχη του φράγκικου κάστρου με το υπέροχο προσωνύμιο Κάστρο των Γιγάντων –ή πιο πεζά, Κάστρο της Αρκαδιάς. Θεμελιωμένο επάνω σε κυκλώπεια τείχη, με τεράστιους ογκόλιθους, το κάστρο όπως το βλέπεις σήμερα το έχτισαν οι Φράγκοι, στη θέση παλαιότερου βυζαντινού, το οποίο με τη σειρά του είχε χτιστεί στη θέση της Αρχαίας Ακρόπολης –αυτή ήταν που ο κόσμος πίστευε πως την είχαν φτιάξει οι Γίγαντες, εξ ου click here και το όνομα που πέρασε τρία κάστρα και τρεις χιλιάδες χρόνια αργότερα.

Έτσι ξέρουμε ότι τα σχόλιά μας προέρχονται από πραγματικούς πελάτες που έχουν μείνει στο κατάλυμα.

Βάλε το δικό σου κομμάτι στο μωσαϊκό παράδοσης και κληρονομιάς της Μεσσηνίας.

Και ο ναός του Απόλλωνος, πρέπει να ήταν εκεί που είναι σήμερα το παλαιοκτισμένο εκκλησάκι του καβαλάρη Αη-Γιώργη, κοντά στην είσοδο του σιδηροδρομικού σταθμού. Επίσης λατρευόταν και ο θεός Διόνυσος.

ΠΑΥΛΟΣ ΜΟΥΡΙΚΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ο.Ε.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ Κεντρική πλατεία, η καρδιά της Καλαμάτας

Πολλοί από τους πελάτες μας έρχονται συχνά και ο κύριος λόγος είναι η άριστη φιλοξενία μας και η καθαρή παραλία που διαθέτουμε. Σας περιμένουμε λοιπόν να μας γνωρίσετε και από κοντά. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε επιπλέον θελήσετε να ρωτήσετε για την φιλοξενία μας.

Τα παρακάτω ξενοδοχεία ίσως είναι ενδιαφέροντα για εσάς:

Report this wiki page